İstanbulda Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerler - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

İstanbulda Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerler

İstanbul’da Mutlaka Gezilmesi Gereken Yerler

Türkiye denildiğinde akıllara ilk gelen şehirlerden bir tanesi mutlaka istanbuldur. Gerek tarihi güzellikleri gerekse sahil kıyıları ile meşhur olan istanbulda mutlaka gezilmesi gereken yerleri sizler için hazırladık.

Üsküdar Kız Kulesi

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde bulunan kız kulesi MÖ 410 yılında inşa edildiği bilinmekte olup İstanbul ve Türkiye’nin bilindik simgeleri arasında yer almaktadır. 2023 yılında restorasyon işlemlerinin tamamlanması ile birlikte kapılarını ziyaretçilerine açan kız kulesine oldukça yoğun ilgi bulunmaktadır. Kız kulesine nasıl gidilir? Kız kulesi giriş ücreti nedir? Gibi sorularınıza yanıt almak için kız kulesine nasıl gidilir?giriş ücreti nedir başlıklı makalemizi ziyaret edebilirsiniz.

Galata Kulesi

Galata kulesi gerek tarihi gerekse batıl inançları ile özellikle çiftlerin ziyaret ettiği tarihi güzelliklerden bir tanesidir.508 yılında inşa edilen galata kulesi istanbullular ve istanbullu ziyaretçiler tarafından sıklıkla ziyaret edilen yerlerden bir tanesidir.

Beykoz Ormanları

İstanbul’a yeni geldiniz ve yeşillik arıyorsanız Beykoz ormanları tam size göre diyebiliriz. Beykozun güzel köylerine yakın olan Beykoz ormanlarını ziyaret ederek bol oksijenli güzel bir orman yürüşü yapabilirsiniz.

Beşiktaş Maçka Parkı

Beşiktaşta bulunan Maçka parkı gerek profesyonel fotoğrafçılar gerekse doğa severlerin sıklıkla ziyaret ettiği güzel bir tabiat parkıdır. İçerisinde  yiyecek ve içecek alabileceğiniz yerlerin olduğu, oturup sincap ve papağanları izleyebileceğiniz huzur dolu bir park diye biliriz.

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.