Adana’nın Çocuk Oyun Parkları - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

Adana’nın Çocuk Oyun Parkları

n

Çocuklarla, çocuk gözünden bir şehri keşfetmek farklıdır  Sizlerde okuldan sonra veya tatil günlerinde çocuklarınızı alıp ufak bir eğlence için bu parklara götürebilir ve onların oyun dünyasından seyredebilirsiniz. İşte miniklerin yüzünü güldürecek Adana’daki çocuk oyun parkları;

nnnn

Akın Özdemir Su Oyunları Parkı

nnnn

nnnn

2017 Haziran ayında hizmete giren Huzurevleri Mahallesinde bulunan Su Oyunları Parkı haftanın 7 günü açık olup ücretsiz hizmet vermektedir. Sıcak Adana günlerinde Çukurova Belediyesi çocuklar için eğlenceli bir aktiviteyi hizmete sunmuştur.

nnnn

Konum Bilgisi

nnnn

Yüreğir Belediyesi Su Oyun Parkı

nnnn

Köprülü Mahallesi Şehit Jandarma Er Rasim Şevik Kültür Parkı içerisinde yapılan Su Oyun Parkı, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir tarafından hizmete açıldı. Adana’da yaz bitmez. Bilimsel veriler de gösteriyor ki artık iki mevsimli bir dünyada yaşıyoruz. Adana’nın sıcağında bu parklarımız çocuklarımız için yeni eğlence noktası olacak.

nnnn

Konum Bilgisi

nnnn

Seyhan Çocuk Trafik Eğitim Parkı

nnnn

nnnn

Gürselpaşa Mahallesi Yaşar Bayboğan Caddesi üzerindeki 4 bin 500 metrekarelik alanda inşa edilen Adana’nın ilk çocuk trafik eğitim parkı içerisinde, çocuk oyun alanları, eğitim binası, 6-12 yaş grubundaki çocuklara yönelik kütüphane ve kafe bulunuyor. Çocuklar parkta yaş gruplarına uygun akülü ve pedallı araçlarla trafik kurallarını uygulamalı olarak öğrenecek.

nnnn

Konum Bilgisi

nnnn

Sarıçam Atatürk Parkı 

nnnn

Parkta kendi kendini temizleyen biyolojik gölet, macera parkı, trafik eğitim parkuru, hava bisikleti, bisiklet parkuru, spor sahaları, fitness alanı ve koşu parkuru yer alıyor. 

nnnn

Konum Bilgisi

nnnn

M1 Adana Oyun Parkı

nnnn

M1 Adana 2017 yılında tamamen yenileniyor ve henüz biten bölümlerinden biri de açık alanda bulunan ve farklı tasarımıyla çocukların ilgisini çeken oyun parkı. Tırmanma ve zıplama alanları, tellerden tırmanarak ulaşılan kaydıraklar, zıplama alanları, salıncaklar, üzerine binilebilen ahşap hayvanlarla M1 Adana’ya gelen çocukları eğlenceli dakikalar bekliyor.

nnnn

Konum Bilgisi

nnnn

Doğa Yıldız Adana Dinozor Park

nnnn

nnnn

33.000 m2 alana sahip parkta, yeryüzünde yaşamış dinozorların en büyüğü olan 62 metre büyüklüğünde 2 dinozor dahil çeşitli büyüklüklerde 54 tane dinozor maketi yerleştirilmiştir. Sese ve harekete duyarlı dinozor maketleri de vardır. 6 tanesinin üzerine çocuklar da binebilmektedir. Ayrıca Dinozor Parkta 2 adet masal ağacı bulunmaktadır. Çocukların binip eğleneceği Poni ve Midilli atlar, zıpzıp ve top havuzu, 1 adet ışıklarıyla ve suyun eşsiz dansıyla büyüleyen süs havuzu, kum havuzu, ailenizle beraber oturup dinlenebileceğiniz kamelyalar, 3 adet çeşitli oyun parkları bulunmaktadır. Konum Bilgisi

nnnn

Konum Bilgisi

nnnn

Mavi Çocuk Masal Park

nnnn

Adana’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ve organlarıyla 3 kişiye hayat veren Ali Utku Yücel’in adını taşıyan “Mavi Çocuk Ali Utku Yücel Masal Parkı” yaklaşık 10 bin metrekare büyüklüğünde birçok masal kahramanının heykellerini içinde bulunduran bir çocuk parkıdır.

nnnn

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, keloğlan, Hacivat ve Karagöz, Külkedisi, Pinokyo gibi masal kahramanlarının karakterlerinin yer aldığı parkta dinlenme alanları, süs havuzları, su değirmeni ve kamelyalar da vardır.

nnnn

Konum Bilgisi

nnnn

Afacanlar Parkı

nnnn

nnnn

Afacanlar Parkı,5.200 metrekare alanda, çok sayıda çocuk oyun grubunu içermektedir. Bu alanda Adana’nın en büyük çocuk oyun parkı olmuştur. Macera ve tırmanma alanları, teleferik oyun alanı (12 yaş üstü), örümcek trambolin, dönen bisikletler, kundak salıncak, hayal gücünü geliştirmeye açık daha küçük çocuklar için değirmenli oyun grubu gibi pek çok oyun grubu ve yetişkinler için spor kondisyon aletleri bulunmaktadır.

nnnn

Konum Bilgisi

nnnn

Bir yazımızın sonuna geldik sizlerde bizlerin atladığı veya eklemek istediğiniz bir yer varsa yorumlar kısmına yazabilirsiniz ayrıca bizleri Gezi rotası Youtube kanalından videomuzu izleyebilirsiniz 🙂

n

Adana’nın Çocuk Oyun Parkları yazısı ilk önce Gezi Rotası üzerinde ortaya çıktı.

n

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.