Kedi maması fiyatları 2024 - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

Kedi maması fiyatları 2024

Kedi maması fiyatları 2024

Çoğu kedi maması ülkemize ithal olarak geldiğinden, 2024 yılında da dolar kuruna bağlı olarak fiyatları değişiklik gösterebilmektedir.1 Kglık kedi maması için en düşük fiyat ortlama 60TL olup mamanın içerisindeki protein vb. Besin değerlerine göre en yüksek 1kg mama ücreti ortlama 100TL-250TL arasında değişiklik göstermektedir.

Kedi Maması Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kedi maması seçimi yaparken ilk olarak bildik markaların mamalarını seçmenizi öneririz. Hatta alışverişlerinizide size en yakın petshop üzerinden yapmanızı önerebiliriz.Bunlar dışında dikkat etmeniz gereken en önemli hususlardan bir taneside istisnasız kedinizin yaşıdır. Kendinizin dil ve diş yapısına uygun kedi maması seçmeniz kedinizin yemek yeme esnasında zorlanmadan yemesine yardımcı olacaktır. Dikkat etmeniz gereken bir diğer madde ise kedinizin özel sağlık durumlarıdır, bazı mamalar sindirim, böbrek,üriner ve strese bağlı hastalıklara özel olarak üretilmiş kedi mamaları bulunmaktadır. Bu mamaları veteriner eşliğinde eğer kedinizin bu ve benzeri sorunları varsa tercih edebilirsiniz. Siz en yakın pet shop ve en yakın veterinere ilanlar sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

En İyi Kedi Maması Hangisidir?

İnternet üzerinden en iyi kedi maması hangisidir? Diye yazdığınızda karşınıza hill’s royal canin ve benzeri kedi maması markaları çıkacaktır fakat en iyi kedi maması aslında kedinizinle ilgilidir. Kedinizin yerken keyif aldığı ve sindirirken kolay şekilde sindirebildiği kedi mamalarını tercih etmenizi öneririz.

Kedi Mamasında Yağ Oranı Ne Olmalıdır?

Kedi mamalarında ortalama yağ oranı %20 ile %24 oranında olması gerekmektedir.

Yaş Kedi Maması Ne Kadar Sağlıklıdır?

Yaş kedi mamaları kedinizin böbreklerinin su ihtiyacının bir kısmını desteklemekle birlikte etli olarak aldığınız yaş kedi mamalarında kedinizin ihtiyacı olan proteinin bir kısmıda bulunmaktadır. Kedinize yaş kedi mamasını sıklıkla vermenizi önermemekle birlikte veteriner hekiminize danışarak tüketilmesini önermekteyiz.

Kedilere Ne Sıklıkla Mama Verilmeli?

Kediniz eğer 1 yaşına erişmiş ise kendinize 12 saatte bir olacak şekide yani günde iki kere olacak şekilde uygun miktarda kedi maması verebilirsiniz.

kedi mamaları kedi maması 15 kg yavru kedi maması yavru kedi mamaları kedi maması fiyatları royal canin kedi maması 15 kg kedi maması whiskas kedi maması royal canin yavru kedi maması kedi maması 10 kg royal canin mama kuru kedi maması yavru kedi maması 15 kg 10 kg kedi maması whiskas yavru kedi maması trendyol kedi mama trendyol kedi maması somonlu kedi maması yetişkin kedi maması royal kedi mamasi
Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 1 Average: 5]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.