Sebebi Çok Meyhanesi Fiyatları Nedir? - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

Sebebi Çok Meyhanesi Fiyatları Nedir?

Sebebi Çok Meyhane

Sebebi çok meyhane İstanbul Beyoğlunda bulunan bir eğlence mekanıdır.360 Derece İstanbul manzarasını seyredebileceğiniz konumu ile davetlilerine eğlencenin yanısıra şahene birde manzara izleme fırsatı sunuyor.İşletme aynı zamanda doğum günü,nişan ve çeşitli özel günleriniz içinde kiralanabilmektedir.

Sebebi Çok Meyhanede Eğlence Nasıl?

İstanbul Beyoğlunda bulunan sebebi çok meyhanesinde eğlence canlı fasıl ile başlamaktadır. Ardında DJ eşliğinde 80’ler ve 90’lar müzikleri ile gecenin ilerleyen saatlerinde darbuka show ile misafilerine eğlenceyi doruklarına kadar hissettirmektedirler.

Sebebi Çok Meyhane Çalışma Saatleri Nedir?

Sebebi çok meyhane hergün saat 18.00 ila 02.00 saatleri arasında misafirlerine hizmet vermektedir.

sebebi-cok-meyhane

Sebebi Çok Meyhanesi Menüsü Nedir?

Sebebi çok meyhanesinde toplamda 12 farklı meze çeşiti bulunmaktadır.Mezelerin yanı sıra ara sıcak olarak kıymalı pazı böreği,paçanga böreği ve ciğer tava gibi ara sıcaklar servis edilmektedir.Ana yemek için ise ızgara dana antrikot,levrek (ızgara),cupra (ızgara),kasap köfte (ızgara) veya tavuk pirzola servis edilmektedir.

Sebebi Çok Meyhanesi Fiyatları Nedir?

Sebebi çok meyhanesinin fiyatları nedir? Diye merak ediyorsanız yiyecek ve içecek seçimlerinize göre fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Detaylı bilgi için iletişim bilgilerinden teyit almanızı önermekteyiz.

Misafirlerin Ortalama Değerlendirmesi :
5/5
Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 1 Average: 5]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.