Bağcılar Pet Oteli - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

Bağcılar Pet Oteli

Bağcılar Pet Oteli

Evcil hayvan bakımı oldukça zordur,ilk olarak disiplin ve temizlik istemektedir.Bu nedenle bir pet oteli,kedi oteli yada köpek oteli seçimi yaparken pet oteli’nin bulunduğu çevreye ve  bakıcısının profesyonelliğine dikkat etmeniz gerekmektedir.

Kedinizi yada köpeğinizi pet oteline bırakacağınız zaman en az iki kere düşünmenizi öneririz çünkü evcil dostumuzun pet otelinde yaşayabileceği en ufak bir olumsuzluk psikolojisini olumsuz olarak etkileyeceği gibi, iyi bir pet oteli bulmanız halinde ise kedinizine yada köpeğinize huzur ve mutluluk vereceği için stressiz ve güzel bir tatil konaklaması olacaktır.

Peki Arnavutköy ilçesinde en yakın pet oteli nerede? Diye soracak olursanız adresrehberin.com’da bu sorunuza hızlıca yanıt bulabilirsiniz pet oteli kategorimizde bulunan yüzlerce pet otelini diğer kullanıcıların geri bildirimlerini inceleyerek hemen fikir alın ve Arnavutköy ilçesinde pet otelinizi hızlıca bulun.

Kedi Oteli Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kediler yaşam süreleri boyunca her hayvan dostumuzunda olduğu gibi bizden yanlıza sıcak bir yuva ve sevgi beklemektedirler.Bu nedenle bir kedi oteli seçimi yaparken kedi oteli’nin bakım politikalarına bakmanız gerekmektedir. Bu bakım politikasının bir kopyasını almanız herhangi bir olumsuzlukta hukuki açıdan size yardımcı olacaktır. Kedi oteli seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken bir diğer madde ise kedinizin bakımının yapılacağı ortamdır. Kedi otelleri kafesli ve kafessiz olacak şekilde hizmet vermektedirler kimi kedi oteli ise sıralı kafes sistemi kullanmaktadır. Sıralı kafes sisteminde  otel içerisinde bulunan kediler belilenen sıra ile kedi oteli içerisinde özgürce dolaşabilirken sadece kafes ile bakım yapan kedi otellerinde kediniz yanlızca kafes içesinde konaklama yapmaktadır. Kedinizin sağlığı için kafessiz ev ortamında  bakım yapan kedi otellerini tercih etmenizi öneririz.

Kedi Oteli Fiyatları ne kadar 2022?

Tatile gideceksiniz ve kedinizi bırakabilecek bir yer bulamıyorsunuz son çağre olarak bir kedi oteli bulmaya karar verdiniz fakat kedi oteli fiyatları nedir? Bilmiyorsanız doğru adrestesiniz.

Özellikle covid-19’un hayatımıza girmesi ile birlikte birçok şeyin fiyatı arttı, arz talep dengesi ile birlikte kedi otellerinin fiyatlarında da bir değişiklik oldu. 2021 yılında bir kedinin bir gece konaklama ücreti 25TL-35TL iken (Otelden otele değişiklik göstermektedir.) 2022 Yılında ise 40-TL ile 100TL arasında değişklik göstermektedir. Kedi otelleri kedinizi kabul edebilmesi için aşı şartıda aramaktadır.

Köpek Oteli Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Köpekler kedilere oranla daha haraketli canlılar olduğundan bir köpek oteli seçimi yaparken köpek otelinin ortamına dikkat etmeniz gerekmektedir.Köpeğinizin yanlızca kafes içerisinde bakımının yapılmadığından emin olmanız gerekmektedir. Yine köpek oteli seçimi yaparken köpek otelinin cins ayırımına önem verip vermediğini de kontrol etmeniz gerekmektedir. Birbirleri ile anlaşamayan cinslerin bir araya gelmesi iki köpeğin birbirine zarar vereceği gibi huzursuzluk verip psikolojisini olumsuz yönde de etkileyebilmektedir.

 

 

 

Tüm Pet Otellerine Göz At
Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

1 Comment

  1. […] Bağcılar Pet Oteli […]

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.