Salt Galata Nerede? Giriş Ücreti Ne Kadar? 2024 ✅ - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

Salt Galata Nerede? Giriş Ücreti Ne Kadar? 2024 ✅

Salt Galata Nerede? Giriş Ücreti Ne Kadar? 2024

2011 Yılında Garanti Bankası tarafından kurulan Salt Galata Fransız asıllı Levanten mimarlardan olan Alexadre tarafından özenlenle tasarlanmış bir mimaridir. Yapıt günümüzde fotoğraf ve video çekmeyi sevenlerin sıklıkla ziyaret ettiği yerlerden bir tanesi haline gelmiştir.

Diğer tüm içeriklerimizden hızlıca haberdar olmak için @adresrehberin instagram sayfamıza göz atabilirsiniz.

İstanbul’un benzersiz mekanlarından bir tanesi olarak kabul edilen Salt Galata bu ününü binanın ön ve arka cephesinde bulunmakta olan neoklasik ve oryantalist mimari sayesinde almaktadır. Binanın inşaatının tamamlanmasının ardından birçok kez restorasyona uğramış olup 2011 yılında yeniden tasarlanıp restore edilerek ziyaretçilerine kapılarını açmıştır.

İstanbullular tarafından ve turistler tarafından oldukça ilgi gören bina Garanti BBVA’nın destekleriyle beraber açılmıştır.

Salt Galata’da Ne Yapılır?

Salt Galata görkemli mimarisi ile ziyaretçilerinin ilgisini çekerken aynı zamanda içerisinde bulunan imkanlarla da ziyaretçilerinin gözlerini kamaştırmaktadır.

Salt Galata Araştırma Alanı : Dijital ve Fiziki kütüphanesi içerisinde yer alan mimari, şehircilik, ekonomi, sanat ve tarih konulu bir arşive sahip olan salt galata bu önemli eserlerle de ziyaretçilerinin dikkatini çekmektedir. Özellikler sanat ve tarih araştırması yapmayı sevenlerin sıklıklıkla ziyaret etmiş olduğu yerler arasında yer almaktadır.

Salt Galata Sergi Alanı : 410 M2 içerisine kurulmuş olan sergi 1. Katta yer almaktadır. Yapısal özellikleriyle dikkatları üzerine çeken ve her noktası özenle tasarlanan bu sergi alanını mutlaka ziyaret edip fotoğraflamanızı öneririz.

Salt Galata Saat Kaçta Açılıyor?

Salt Galata’yı pazartesi günü hariç haftanın her günü 11:00 -19:00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Salt Galata Hangi Günler Açık?

Salt Galata Pazartesi günü hariç haftanın 6 günü ziyaret edebilirsiniz.

Salt Galata Giriş Ücreti Ne Kadar?

Salt Galata girişi ücretsiz olup herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Salt Galata’ya Nasıl Gidilir?

İstanbul’un Karaköy semtinde bulunan Salt Galata bankacılar caddesi üzerinde bulunmaktadır.

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.