Life Foto Studio Nerede? 2024 Fiyatları Ne Kadar? - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

Life Foto Studio Nerede? 2024 Fiyatları Ne Kadar?

Life Foto Studio Nerede? 2024 Fiyatları Ne Kadar?

Sosyal medyanın hayatımıza girmesi ile birlikte kolay bulunabilirlikle birlikte artık güzel ve eğlenceli vakit geçirebileceğimiz yerleri bulabilmek daha kolay oldu özellikle instagram da bulunan reels kısmında hafta sonu arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle birlikte gezebileceğiniz yerleri bulabilmek daha kolay bir hale geldi @adresrehberin instagram hesabımızı takip ederek güncel paylaşımlarımızadan haberdar olabilirsiniz. Bu yazımızda da sizlere instagram da en çok gezilen ve çekilen yerlerden bir tanesi olan Life Foto Studioyu ziyaret ettik.

Life Foto Studio

Lise foto studio İstanbul avrupa yakası ve anadolu yakasında toplamda 2 adet şubesi bulunmaktadır. Şubelerinden bir tanesi Kadıköydeyken bir taneside Beşiktaşta bulunmaktadır. Biz Beşiktaşta bulunan şubelerini ziyaret ettik. Şube içerisinde toplamda 3 farklı renkte studio bulunmakta ve şapka, gözlük gibi materyallerle fotoğraflar çekilerek anılar biriktirebilirsiniz.

Life Foto Studio 2024 Fiyatları Ne Kadar?

Life foto studio da 2 adet fiziki fotoğraf baskısının ücreti 120TL’dir. 24 Saat içerisinde de stüdyo içerisinde çekinmiş olduğunuz tüm resimlerin dijital versiyonunu indirebilirsiniz.

Önemli not:  24 Saat içerisinde tüm resimleriniz otomatik olarak silindiğinden bu saat dilimi dolmadan tüm dijital resimlerinizi indirmenizi öneririz.

Life Foto Studio Nerede?

Life Foto Studio Kadıköy:

Life foto studio İstanbul’un Kadıköy ilçesinde bulunmaktadır. Kadıköy şubesinin açık adresi Caferağa mah. Moda cd. &, Leylek Sk No:2B, 34710 Kadıköy/İstanbul şeklindedir.

Life Foto Studio Beşiktaş:

Life foto studio İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde bulunmaktadır. Beşiktaş şubesinin açık adresi Türkali, Mecit Ali Sk. 14C, 34357 Beşiktaş/İstanbul şeklindedir.

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 1 Average: 5]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.