Harry Potter "Sihir Dükkanı" Mall of İstanbul'da! - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

Harry Potter “Sihir Dükkanı” Mall of İstanbul’da!

Harry Potter ” Sihir Dükkanı” Mall of İstanbul’da!

Harry Potter severlerin yoğun bir merakla beklediği sihir dükkanı 16 Aralık’ta İstanbul’da bulunan Mall of İstanbul’da kapılarını Harry Potter hayranlarına açtı. Harry Potter serisine ait dördüncü “wizarding world” olan mağaza bilim kurgu severler tarafında yoğun ilgi ile karşılandı.

200‘ye sahip olan mağaza içerisinde Harry Potter serisine ait oldukça ilgi çekici materyaller bulunmakta. Mağaza içerisin büyük olması ile birlikte içerisinde birbirinden farklı toplam 1500’e yakın Harry Potter lisanslı ürün tüketicilerin satışına sunulmakta.

Sihir dükkanı Harry Potter severleri 10.00 ile 22.00 saatleri arasında geniş ürün yelpazesi ile ağırlamaktadır.

Her gün 10.00-22.00 saatleri arasında açık olan mağazada “Asa Seçimi”, “Seçmen Şapka ile Hogwards Binası’nı Bulma”, “Görünmezlik Pelerinini Deneme”, “9 ¾ Peronunda Fotoğraf Çekme” gibi başka yerlerde olmayan özel imkanlar ziyaretçileri bekliyor.

📍Kupa Fiyatları : 400₺

📍Bardaklar : 200₺ – 300₺

📍Çoraplar : 150₺

📍Ajanda: 200₺-300₺

📍Bereler: 300₺

📍: Mall of İstanbul AVM’nin in en üst katında, sinemanın yanında bulunuyor.

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 1 Average: 5]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

1 Comment

  1. Simge Fırat

    Mart 7, 2024

    Harry Potter hayranları için müthiş bir yazı olmuş, 7’den 70’e herkese hitap ediyor. Çok beğendim. Görseller makaleye renk katmış. Ürünlerin fiyatını yazmanız hediye almak isteyenler için çok iyi bir fikir olmuş. Elinize, emeğinize sağlık. Teşekkür ederiz.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.