YILDIZDAĞI KAYAK MERKEZİ 2024 I SİVAS - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

YILDIZDAĞI KAYAK MERKEZİ 2024 I SİVAS

n

Sivas’ta kayak yapılacak tek kayak merkezi olan Yıldız Dağı Kayak Merkezi, 2023 – 2024 kayak sezonu ücretleri açıklandı. İşte Yıldız Dağı Kayak Merkezi 2024 ücretleri ve kayak merkezi hakkında tüm merak edilen tüm sorularınızın cevabı sitemizde bulabilirsiniz. Ayrıca bu yazımızın videosunu Youtube kanalımızda izleyebilirsiniz.

nnnn

nn

nnnn

Yıldızdağı Kayak Merkezi Pist Haritası ve Uzunluğu

nnnn

Sivas’ta yer alan Yıldız Dağı Kayak Merkezi’nde her seviyeye uygun kayak pisti ve alıştırma alanı bulunmaktadır. Ek olarak mekanik tesis imkanları da mevcuttur. Alt kısımda yer alan liste üzerinden kayak merkezinin kayak pistleri ve mekanik tesisleri hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

nnnn

nnnn

Yıldızdağı KAYAK MERKEZİ Telesiyejleri

nnnn

    n

  • 2332 metre uzunluğunda 20 dakikalık seyahat süresine sahip telesiyej hattı,
  • nnnn

  • 200 metre uzunluğunda 1 numaralı yürüyen bant sistemi,
  • nnnn

  • 156 metre uzunluğunda 2 numaralı yürüyen bant sistemi,
  • nnnn

  • 804 metre uzunluğunda 1 adet T-bar hizmeti.
  • n

nnnn

nnnn

Yıldızdağı Kayak Merkezi Otelleri ve Konaklama

nnnn

Otel tesisi ve bungalov ev konaklama hizmetleri bulunan Yıldız Dağı Kayak Merkezi’nde sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil konforlu bir konaklama deneyimleyebilirsiniz. 72 oda kapasitesi ile hizmet veren otel tesisi içerisinde; 66 standart oda ve 6 adet junior oda seçeneği bulunmaktadır.

nnnn

Buz parkta buz pateni yapabilir, şömineli salonumuzda pistleri seyrederken kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Merkezi ısıtma sistemli odalarda Tv.-wifi.-telefon, mini bar, 24 saat sıcak su, duşakabin, saç kurutma makinesi, emanet kasası ve su ısıtıcı hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Otelde yetişkin misafirler ve çocuklar için güvende ve mutlu olarak vakit geçirebilecekleri oyun salonları bulunmaktadır.

nnnn

nnnn

Yıldız Dağı Kayak Merkezi’nde bungalov ev konaklama seçenekleri de bulunmaktadır. Her bir bungalov ev 54 metrekare yaşam alanına sahiptir. Asma kat şeklinde tasarlanmış bungalov evler; teraslıdır. 10 adet bungalov ev içerisinde; kombi, banyo, amerikan mutfak, telefon, internet ve televizyon imkanları da misafirlere sunulmuştur.

nnnn

nnnn

Yıldızdağı kayak Merkezine Ne Zaman Gidilir? 

nnnn

Yıldız Dağı Kayak Merkezi’ne gitmek için en uygun zaman genellikle Ocak ayıdır. Çünkü kayak merkezleri genellikle Aralık sonu Mart başı kadar olan dönemde faaliyet gösterir.

nnnn

Yıldızdağı Kayak Merkezi Nerede Ve Nasıl Gidilir?

nnnn

Yıldız Dağı Kayak Merkezi ile Sivas kent merkezi arası uzaklığı 61,5 kilometredir. Şehir merkezinden araç ile yapılacak yolculuk ortalama 1 saat sürecektir. Sivas – Karaçayı yolu üzerinden, Yıldız mevkiine doğru yolu düz takip etmeniz gerekmektedir. Yıldız mevkii üzerinden de Yakupoğlan yoluna dönmeli ve Yıldız Dağı rotası düz devam edilmelidir. Yıldız Dağı Kayak Merkezi rotası kısaca şu şekildedir; Sivas kent merkezi – Karaçayır – Yıldız – Yakupoğlan – Yıldız Dağı olarak takip ediyor.

nnnn

Yıldız Dağı Kayak Merkezi’ne şehir içi otobüs seferleri ile ulaşım sağlanması da mümkün hale getirilmiştir. Sivas Kent Meydanı Tarihi Jandarma Binası önünden hareket eden otobüsler ile Yıldız Dağı Kayak Merkezi’ne ulaşılabilmektedir. 08:30 – 09:00 – 09:30 gidiş saatleri olarak açıklanmıştır ve 14:30 – 15:00 – 16:00 saatleri ise otobüslerin dönüş saati olarak açıklanmıştır. Yıldız Dağı Kayak Merkezi otobüs seferleri ile ilgili bilgi almak için iletişim numarası: 0533 540 42 66 veya 0534 594 91 84

nnnn

Yıldız Dağı Kayak Merkezi’ne uçak ile ulaşım sağlamak isteyenler, Sivas Nuri Demirağ Havalimanı (VAS) üzerinden Sivas’a ulaşım sağlamalıdır. Sivas Nuri Demirağ Havalimanı (VAS) ile Yıldız Dağı Kayak Merkezi uzaklığı 54 kilometredir. Sivas’a uçak ile ulaşım sağladıktan sonra; araç kiralaması, taksi veya konaklama yapacağınız otellere ait VIP transfer hizmetleri imkanlarından faydalanabilirsiniz. Dileyenler kent merkezine geçiş yaparak, Sivas Kent Meydanı Tarihi Jandarma Binası önünden hareket eden otobüslere binerek, kayak merkezine de geçiş yapabilirler.

nnnn

Yıldız Dağı Kayak Merkezi Güncel Konum Bilgisi: https://maps.app.goo.gl/h5TuATsG4rfYZrBS7

nnnn

Yıldızdağı Kayak Merkezi Canlı

nnnn

Yıldızdağı Kayak Merkezinde kar var mı yok mu diye merak ediyorsanız; anlık canlı izlemek için  Yıldızdağı canlı yayın linkine tıklayıp izleyebilirsiniz.

nnnn

Yıldızdağı Kayak Merkezi Fiyatları 2024

nnnn

Yıldızdağı Kayak Merkezi Skipass Fiyatları güncel olup ekrandan takip edebilirsiniz. İlerleyen dönemde değişen fiyatlar için de bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca Temassız Kart Depozito Ücreti 50 TL’dir.

nnnn

nnnn

2024 Yıldızdağı Kayak Merkezi Ekipman Fiyatları

nnnn

Yıldızdağı Yıldızdağı Kayak Merkezi Ekipman Fiyatları güncel olup ekrandan takip edebilirsiniz. İlerleyen dönemde değişen fiyatlar için de bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

nnnn

nnnn

2024 Yıldızdağı Kayak Merkezi Ders Ücretleri

nnnn

2024 kış sezonunda Türkiye’de tüm kayak merkezlerinde uygulanacak Kayak ve Snowboard Ders Saat ücretleri belirlenmiştir.

nnnn

Buna göre Yıldızdağı kayak merkezi ders ücretleri ise;

nnnn

    n

  • 1 Kişi-2000 TL
  • nnnn

  • 2 Kişi-3000 TL (Kişi Başı 1500)
  • nnnn

  • 3 Kişi-3900 TL (Kişi Başı 1300)
  • nnnn

  • 4 Kişi-4800 TL (Kişi Başı 1200)
  • nnnn

  • 5 Kişi ve üstü Kişi Başı 1100)
  • n

nnnn

Yıldızdağı Kayak Merkezi Yeme – İçme

nnnn

Yıldız Dağı Kayak Merkezi’ne giderken yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda götürebilirsiniz. Ayrıca Yıldız Dağı Kayak Merkezi’nde 2 adet büyük kafe ve restoran işletmesi de bulunmaktadır. Bunun yanı sıra, 2 adet kütük ev ile de hizmet verilmektedir. Restoran ve kafelerin içerisinde; ibadethane ve tuvalet imkanları da misafirlerin kullanıma sunulmuştur.

nnnn

Başlıca Kafe – Restoranlar ise; Alya Restoran & Kafe ,YIldız Kafe&Restoran , Zirve Kafe , Kartopu Kafe

nnnn

Yıldızdağı Kayak Merkezi Çocuk Oyun Alanları

nnnn

Otelimizde konaklama yapan müşteriler çocuklarından bağımsız kendilerine vakit ayırabileceği, çocuklarında bilişsel ve psikososyal açıdan kendilerini  geliştirebilecekleri, rekabet, hızlı karar verme, analitik düşünme becerilerini geliştirebilecekleri alanlardır.

nnnn

BUZPARK

nnnn

Yıldız Dağı’nı her anlamda donanımlı hale getiren yatırımlardan biri olan buz pateni salonu 200 m2; net kullanım alanı,  680 m2; toplam bina kapasitesi ile içerisinde bulunan buz pistinin yanı sıra, kafeterya, seyir terası, buz pateni kiralama alanı, bekleme salonu ve ortak kullanım alanlarından oluşuyor.

nnnn

Kızak ve kayak sporuna alternatif olarak yapılabilecek aktiviteler arasında yer alan buz pateni, misafirlerine neşeli dakikalar da yaşatıyor. Buz patenini öğrenmek isteyenler için de çeşitli kursların verildiği buz park, çocukların alternatif eğlence merkezlerinden birini oluşturuyor.

nnnn

nnnn

Yıldızdağı Kayak Merkezi Aktiviteler

nnnn

Yıldız Dağı Kayak Merkezi sahası içerisinde; doğa yürüyüşü, at biniciliği, jeolojik geziler, yamaç paraşütü, arkeolojik geziler yapılabildiği gibi Yıldız Dağı Göleti’nde ise su sporu gerçekleştirebilmektedir. Ayrıca Yaz Aktiviteleri olarak Binicilik , Dağ Bisikleti Kaya Tırmanışı – Dağcılık Yamaç Paraşütü Kampcılık yapabilirsiniz.

nnnn

Yıldızdağı Kayak Tesisleri İletişim ve Adres Bilgileri

nnnn

Adres: Yakupoğlan Köyü, 58500 Merkez/Sivas

nnnn

Telefon: 0346 282 6001 & 0533 153 1910

nnnn

Umarım sizin de geçirebileceğiniz iyi bir kayak tatili olur. Bizlere teşekkür etmek isterseniz yorumlarınız bizler için önemli ayrıca başka kayak merkezini merak ediyorsanız yorumlar kısmına yazmanız bizi memnun eder. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere Hoşcakalın 🙂

n

YILDIZDAĞI KAYAK MERKEZİ 2024 I SİVAS yazısı ilk önce Gezi Rotası üzerinde ortaya çıktı.

n

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.