İstanbul İftar Mekanları 2024 - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

İstanbul İftar Mekanları 2024

İstanbul İftar Mekanları 2024

Her yıl güzellikleri ile beraber gelen 11 ayın sultanı ramazan bu yılda bereketi ve güzellikleri ile beraber geldi.Keyifli ve bereketli iftar sofraları ile aile ve arkadaşlarınızla hoş sohbet eşliğinde orucunuzu açabileceğiniz en çok tercih edilen istanbul iftar mekanlarını sizler için derledik.

İçindekiler

Aileniz ve arkadaşlarınızla dışarıda iftar açmak istiyorsanız ve gidebileceğiniz güzel hoş bir mekan arıyorsanız istanbul iftar mekanlarımızı bir köşeye not edebilir ve sevdiklerinizle beraber gidebilirsiniz.

Not: Aşağıda listelenmekte olan mekanlar rezervasyon sistemi ile misafirlerini ağırlayabilmektedir. Mekanları tercih etmeden önce iletişim bilgilerinden rezervasyon ile ilgili bilgi almanızı öneririz.

Listemiz Haftalık olarak güncellenmekte olup son güncelleme 29 Şubat 2024 tarihinde yapılmıştır.

İstanbul Anadolu Yakası İftar Mekanları 2024

Anadolu yakasında ailenizle ve sevdiklerinizle hem lezzet dolu bir akşam hem de iftarınızı sakin ve güzel bir ortamda açmak istiyorsunuz fakat mekan konusunda kararsız mı kaldınız adresrehberin.com olarak sizlere istanbul anadolu yakasında iftar mekanları 2024 listesini sizin için hazırladık.

Filizle Köftecisi Üsküdar

Filizler köftecisi İstanbul Üsküdar’ın iftar sofraları için en çok tercih edilen mekanları arasında yer almaktadır. Filizler köfteci 4 kişi ve üzeri iftar programlarınız için tercih edebilir aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte balkan mutfağının tadını çıkartabilirsiniz. Mekan Üsküdaar sahile sıfır konumda olduğunda boğaz manzaralı konumu ile sevdiklerinizle beraber boğazın tadını çıkartarak iftar sonrası keyifli yürüyüşler yapabilirsiniz. Mekan ramazan boyunca genellikle çok fazla tercih edildiğinden rezervasyon taleplerinizi rezervasyonunuzu günler öncesinden oluşturmanızı önermekteyiz.

Mekanı aynı zamanda serpme kahvaltı içinde tercih edebilirsiniz.

Filizler Köftecisi İletişim Bilgileri

0216 342 00 00  nolu numara üzerinden filizler köftecisine rezervasyon oluşturabilirsiniz.

Filizler Köftecisi Çalışma Saatleri:

Filizler köftecisi 08.00 ve 23.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Filizle Köftecisi Nerede? (Adresi):

Aziz Mahmut Hüdayi, Üsküdar Harem Sahil Yolu No:61, 34672 Üsküdar/İstanbul

Katibim Üsküdar

Katibim istanbul Üsküdar’ın simgesi haline gelmiş mekanlar arasında yer almaktadır. Geniş ve ferah masaları ile birlikte yaz akşamları terası ile kış ayında ise kapalı teras katı ile misafirlerine üsküdar sahininin manzarasında keyif dolu bir iftar programı sunmaktadır. Et ve Tavuk olacak şekilde iki farklı iftar menüsü seçeneği ile ramazan ayında hizmet veren üsküdar katibimi

tercih edebilirsiniz. Ramazan ayının yoğunluğundan dolayı rezersayonlarınızı en az 1 hafta öncesinden yapmanızı önermekteyiz.

Katibim Üsküdar İletişim Bilgileri

0216  310 90 90 nolu numara üzerinden Katibim’e rezervasyon oluşturabilirsiniz.

Katibim Üsküdar  Çalışma Saatleri:

Filizler köftecisi 08.00 ve 02.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Katibim Üsküdar Nerede? (Adresi)

Mimar Sinan Mahallesi Şemsi Paşa, Üsküdar Harem Sahil Yolu No:53, 34672 Üsküdar

Mihrabat Korusu Beykoz

Yeşilliklerle dolu beykozun eşssiz boğaz ve doğa manzarasını sevdiklerinizle beraber tadıp huzur dolu bir iftar gecesi geçirmek istiyorsanız Mihrabat korusu tam size göre diyebiliriz. Ramazanın  getirmiş olduğu huzur ve sakinlikle birlikte mihrabat’ın eşşsiz güzelliğinin tadını çıkartabilirsiniz.

Mihrabat Korusu Beykoz İletişim Bilgileri

0216  425 86 16  nolu numara üzerinden Mihrabat Korusuna rezervasyon oluşturabilirsiniz.

Mihrabat Korusu Beykoz Çalışma Saatleri:

Filizler köftecisi 08.00 ve 00.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Mihrabat Korusu Beykoz Nerede? (Adresi)

Kanlıca, Mihrabat cad, Mihrabat Korusu No:50, 34810 Beykoz

Bayramoğlu Döner Beykoz

İftarda için mekan önerisi arıyorsanız ve ailenizle beraber tercihiniz taze bir dönerse Bayramoğlu döneri tercih edebilirsiniz. Çalışanları oldukça gület yüzlü ve dönerleri oldukça lezzetli döner servislerini tandır fırını içerisinde hazırladık sıcacık lavaş ile sunuyorlar. İftar için Bayramoğlu döneri tercih edeceksiniz yoğunluktan dolayı günler öncesinden rezervasyon yaptırmanızı öneririz.

Bayramoğlu Döner İletişim Bilgileri

0216 413 0045 nolu numara üzerinden Bayramoğlu Döner ile iletişime geçebilirsiniz.

Bayramoğlu Döner Çalışma Saatleri

Bayramoğlu Döner 11.00 ile 23.00 arasında hizmet vermektedir.

Bayramoğlu Döner Nerede? (Adresi)

Rüzgarlıbahçe, Cumhuriyet Cd. No:2, 34805 Beykoz/İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası İftar Mekanları 2024

İstanbul avrupa ve anadolu yakaları olacak şekilde iki farklı güzellikte iki farklı yakaya ayrılmaktadır. Anadolu yakasının ayrı bir sakinliği ve güzelliği olması ile bilinirken avrupa yakası tarihi güzellikleri ile öne çıkmaktadır. Avrup yakasında tarihin tozlu kokusunda keyfili bir iftar sofrası oluşturmak ve sevdiklerinizle beraber güze vakit geçirebilmeniz için avrupa yakasında iftar mekanları 2024 listesini sizin için hazırladık.

Tarihi Sultan Ahmet Köftecisi

İstanbul’un kendine has tarihi mekanları arasında yer alan tarihi sultan ahmet köftecisi istanbul’da yaşayanlar tarafından en az bir kere önünden geçmiş yada deneyimlenmiştir. Tarihi sultan ahmet köftecisi lezzetli köfteleri ile nam salmış olup iftar saatlerinde olukça kalabalık olmaktadır. Sevdiklerinizle beraber iftarınınızı tarihi sultan ahmet köftecisinde açmak istiyorsanız saatler öncesinden mekanı ziyaret ederek yer kapmanızı önermekteyiz.

Tarihi Sultan Ahmet Köftecisi İletişim Bilgileri

0212 511 3960  nolu numara üzerinden tarihi sultanahemet köftecisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Tarihi Sultan Ahmet Köftecisi Çalışma Saatleri:

Filizler köftecisi 11.00 ve 23.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Tarihi Sultan Ahmet Köftecisi Nerede? (Adresi)

Alemdar, Divan Yolu Cd. No:4, 34110 Sultanahmet – Fatih / İstanbul

Beyti Lokantası

İftar menüsü olarak Izgara, köfte ve kebap tercih etmek istiyorsanız ve avrup yakasında bir lokanta arıyorsanız kesinlike beyti lokantasını önerebiliriz.  Kebap,köfte ve ızgara çeşitlerinde lezzeti şahene olan beyti lokantası aynı zamanda şık ve görkemli mekan komsepti ilede ziyaretçileri tarafından iftar için sıkıkla tercih edilmektedir.

Beyti Lokantası İletişim Bilgileri

0212 663 2390  nolu numara üzerinden beyti lokantası ile iletişime geçebilirsiniz.

Beyti Lokantası Çalışma Saatleri:

Beyti Lokanrası 11.30 ve 23.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Beyti Lokantası Nerede? (Adresi)

Şenlikköy, Florya, Orman Sk. No:6-8, 34153 Bakırköy/İstanbul

Namlı Gurme

Karaköy’ün tarih kokulu mekanlarından bir tanesi olan Namlı Gurme adındanda anlaşılacağı üzere iftar sofralarında  “gurme” lezzetler arayanların sıklıkla tercih ettiği mekanlar içersinde yer almaktadır. İçersinde lezzet dolu şarkuteri ürünleri de ayrıca yer almaktadır. Hem gurme lezzetleri ile iftar sofralarınızı taçlandırmak hem de sahur alışverişiniz için Namlı Gurmeyi tercih edebilirsiniz.

Namlı Gurme İletişim Bilgileri

0212 293 6880 nolu numara üzerinden namlı gurme ile iletişime geçebilirsiniz.

Namlı Gurme Çalışma Saatleri:

Namlı Gurme 10.00 ve 22.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Namlı Gurme Nerede? (Adresi)

Kemankeş Karamustafa Paşa, Mumhane Cd. No:6, 34425 Beyoğlu/İstanbul

Şerbethane

Tarihin tüm güzelliklerini gören şerbethane adında da ramazanı andırmaktadır. 600 yıllık geçmişi ile gemişten günümüze enfes ramazan lezzetlerini misafirlerine sunmaktadır. Razan ayına özel olarak hazırlamış oldukları iftar menüleri ile başlangıçlar, ana yemek ve tatlıları ile önce gözün sonra midelerin doyduğu dolu dolu bir ramazan menüsü ile misafirlerini ağırlamaktadırlar. Mekanı ziyaret etmeden önce rezervayon yaptırmayı unutmayın.

Şerbethane İletişim Bilgileri

0212 517 0004 nolu numara üzerinden şerbethane ile iletişime geçebilirsiniz.

Şerbethane Çalışma Saatleri:

Namlı Gurme 09.00 ve 23.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Şerbethane Nerede? (Adresi)

Sultanahmet Mahallesi Arasta Çarşısı Sokağı No:98, 34122 Fatih/İstanbul

Akdeniz Hatay Sofrası

Zengin ve lezzet dolu bir iftar mekanı arıyorsanız Akdeniz Hatay Sofrası tam size göre diyebiliriz. Ferah ve aile için uygun bir ortama sahip olan akdeniz Hatay sofrasında köylü ve emekçi kadınlar tarafından üretilmiş ürünlerde yer almaktadır.

Akdeniz Hatay Sofrası İftar Menüsü ve Fiyatı

Akdeniz Hatay Sofrası iftarı menüsünde Yörsel Çorba (Günlük olarak değişmekte),Kuzu tandırı,sini kebabı,firik pilavı,piliç ızgara olarak ana yemekler yer almaktadır. Tatlı olaraksa ramazanın vazgeçilmez tatlılarından künefe ve güllaç seçenekleri sunulmaktadır. Akdeniz Hatay Sofrası iftar menüsü fiyatı kişi başı 495TL’dir.

Akdeniz Hatay Sofrası İletişim Bilgileri

444 7 247 nolu numara üzerinden Akdeniz Hatay Sofrası ile iletişime geçebilirsiniz.

Akdeniz Hatay Sofrası Çalışma Saatleri

Akdeniz Hatay Sofrası 11.00 ile 23.00 arasında hizmet vermektedir.

Akdeniz Hatay Sofrası Nerede? (Adresi)

Ahmediye Cad. No:44/A Fatih/İstanbul

Öne Çıkan Lokanta ve Restorantlar:

Nedim Usta

1950'den bu yana en lezzetli kebaplarla hizmetinizde.
Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 4 Average: 5]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

3 Yorum

  1. Simge Fırat

    Şubat 25, 2024

    Ramazan ayına gireceğimiz için aydınlatıcı bir makale olmuş. Katibim ve Beyti’ye daha önceden gitmiştim. Katibim’in tatlıları çok güzeldi, yemenizi tavsiye ederim. Beyti’nin de yemekleri özellikle döneri çok güzeldi, künefesini de beğendim, orayı da tavsiye ederim. Yukarıdaki diğer mekanlara gitmemiştim. Bana da yeni bir fikir oldu, oralara da gideceğim, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, bana çok yardımcı oldu.

  2. Funda Saraylı

    Şubat 25, 2024

    Ramazanda iftarımızı açacak restoranlar araştırırken bu yazıya denk geldim. Hem Avrupa hem de Anadolu yakasından restoranlar görmek çok hoşuma gitti. Bizim için çok iyi oldu. Teşekkür ederiz.

  3. Ali Y

    Şubat 26, 2024

    ramazanda ailemle birlikte iftar için mekan arayışındaydık bu makale çok işime yaradı teşekkür ederim 🙂 🤩

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.