Köpek Gezdirme Parkları (Köpek Parkları) - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

Köpek Gezdirme Parkları

Köpek Gezdirme Parkları

Köpekler özgürce dışarıda dolaşmayı seven canlılardır. Fakat büyük şehirlerin binalaşması ile birlikte can dostlarımızın özgürce gezebilecekleri alanlar maalesef kısıtlı bu yazımızda da sizlere köpek parkları olan köpek gezdirme alanlarını listeledik.

Köpek gezdirme parklarında köpeğinizin eğlenebileceği aynı zamanda egzersiz yapabileceği çeşitli aletlerin olması köpeğinizin fiziki sağlığı açsından büyük önem taşımaktadır. Kimi köpek parklarında ücretsiz bir şekilde köpek parkurları bulunurken kimi köpek parkında ise belirli bir ücret karşılığında uzman eğitmenler gözetiminde fiziki aktiviteler yaptırılmaktadır.

Kimi köpek gezdirme alanları ise sadece köpek gezdirme ve köpek tuvaletlerinden ibaret diyebiliriz. Bu tarz köpek gezdirme alanlarını tercih etmemeniz köpeğinizin sağlığı açısında çok önemlidir.

Pet otellerinin bir kısmında da köpek egzersiz alanı bulunmaktadır. Bir seyahat planınız varsa göz önünde bulundurabilirsiniz. En yakın pet otelini bulmak için pet oteli ilanlarımıza göz atabilirisiniz diyor ve lafı fazla uzatmadan köpek gezdirme alanlarımızı tanıtmaya geçiyoruz.

Köpek Parkı Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Köpek parkı seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli maddelerden bir tanesi kesinlikle hijyen olmalıdır. Kalabalık ve bakımsız köpek parklarından köpeğinizin sağlığı açısından uzak durmanızı öneriyoruz. Her park köpeğinize uygun olmayabilir, köpeğinizin fiziksel yapısı koşma performansı ve benzeri yapısal özellikleri değerlendirilip uygun köpek parkı seçimi yapmanız gerekmektedir. Köpeğinizin bastığı zeminin uygun olup olmamasına dikkat etmeniz gerekmektedir.

Özgürlük Parkı Köpek Gezdirme Alanı

Kadıköy özgürlük parkı içerisinde 2 farklı köpek gezdirme alanı bulunmaktadır. Bu iki alanda köpeğiniz özgürce dolaşabilir ve köpek parkı içerisinde bulunan egzersiz alanlarında fiziksel aktivitelerini yapabilir. Temizliği Kadıköy belediyesi tarafından yapılmakta olup oldukça temiz bir köpek parkı olduğunu belirtebiliriz.

Girişi Ücretsizdir.

Atatürk Parkı Kalamış

Kalmış atatürk parkı doğal yeşilliklerin arasında köpeğinizle birlikte güzel bir vakit geçireceğiniz bir konumda bulunmaktadır.Kalamış atatürk parkı içerisinde bulunan kilitli köpek alanı içerisinde köpeğiniz özgürce dolaşabilir.

Tuzla Köpek Parkı

Tuzla belediyesi tarafından 2018 yılında patili dostlarımız için yapılmış olan bu köpek parkında köpeğinizin oyun oynayabileceği çeşitli alanlar bulunmaktadır.

Şehir Parkı Maltepe

İstisnasız en güzel köpek parklarından bir tanesi olan şehir parkı deniz kenarında olup köpeğinizle birlikte güzel bir hava eşliğinde egzersizler yapabileceğiniz alanlar sunmaktadır.

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 1 Average: 5]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.