Hababam Sınıfı Müzesi Nerede? Giriş Ücreti Ne Kadar? - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

Hababam Sınıfı Müzesi Nerede? Giriş Ücreti Ne Kadar?

Hababam Sınıfı Müzesi Nerede? Giriş Ücreti Ne Kadar?

Rıfat ılgazın Hababam sınıfı eseri 7’den 70’e sevilerek geçmişten günümüze izlenmekte eserin oyuncularının unutulmaması adına yapılan  Hababam sınıfı müzesine yerli ve yabancı binlerce kişi ziyaret etmektedir. Peki Hababam sınıfı müzesi nerede? Hababam sınıfı müzesi giriş ücreti ne kadar? Merak ediyorsanız bu yazımız tam size göre diyebiliriz.

Hababam sınıfı eserinin yönetmeni Erten eğilmez olup, eser Rıfat Ilgaz tarafından kaleme alınmıştır. Hababam sınıfı toplam 4 farklı eser olacak şekilde filme alınmıştır. Bunlar; Hababam sınıfı (1975), Hababam sınıfı sınıfta kaldı (1976), Hababam sınıfı uyanıyor (1977) ve Hababam sınıfı tatilde (1978) şeklindedir.Hababam sınıfının çekimleri validebağı korosunda bulunan adile sultan sarayında çekilmiştir.

Hababam Sınıfı Müzesinde Neler Var?

Hababam sınıfı müzesinin içerisinde Hababam sınıfı karakterlerinin 4 adet balmumundan yapılmış heykeli bulunmaktadır. Hababam sınıfının içerisine ilk girdiğinizde sağ tarafta unutulmaz sahnelerden bir tanesi olan güdük necminin soba içerisindeki balmumundan heykeli bulunmaktadır.Sol tarafınıza baktığınızda ise çekimler esnasında kırılan sandalye ve öğretmen masası bulunmaktadır. Hababam sınıfında bulunan diğer bir heykel ise Hafize ana ve inek şaban heykelidir.

Hababam Sınıfı Müzesi Kaçta Açılıyor?

Hababam sınıfı müzesi saat 09:00’da açılmaktadır.

Hababam Sınıfı Müzesi Kaçta Kapanıyor?

Hababam sınıfı müzesi 17:00’da kapanmaktadır.

Hababam Sınıfı Müzesi Nerede?

Hababam sınıfı müzesi İstanbul/ Üsküdar da bulunmaktadır.

Açık adresi :Tophanelioğlu caddesi,barbaros mahallesi no:72 İstanbul/Üsküdar

Hababam Sınıfı Müzesine Hangi Otobüsler Gidiyor?

12C ve 11T Hatlı otobüslerle Hababam sınıfı müzesine ulaşım sağlayabilirsiniz.

5/5
Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 1 Average: 5]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.