23 Ağustos -29 Ağustos Şok İndirimleri - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

23 Ağustos -29 Ağustos Şok İndirimleri

23 Ağustos -29 Ağustos Şok İndirimleri

Şok market 23 ağustos – 29 ağustos tarihleri arasında hangi ürünlerde ne kadar indirim var, bu hafta şok markette hangi ürünlerde ne kadar indirim ve kampanya var merak ediyorsanız bu yazımız tam size göre diyebiliriz.

Şok Aktuel Nedir?

Zincir marketler haftalık olarak elektronik, temel gıda ve giyim gibi çeşitli ürünlerde belirli indirim ve kampanyalar düzenlemektedir. Şok market indirimlerinide şok aktüel üzerinden takip edebilir ve en yakın şok market şubesini ziyaret ederek alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

Şok Online

Şok market online uygulaması üzerinden siparişlerinizi oluşturabilir ve aynı zamanda şok online üzerinden indirim ve kampanyalı ürünlerin takibini kolayca yapabilirsiniz.

En Yakın Şok Market Nerede?

En yakın şok market şubesini bulmak için en yakın bakkal & en yakın market kategorimizi göz atarak konumunuza en yakin şok market şubesini kolay ve pratik şekilde bulabilirsiniz.

Cepte Şok Nedir?

Cepte şok, şok marketin mobil alışveriş uygulaması olup online olarak siparişlerinizi oluşturabileceğiniz şok market uygulamasıdır.

Şok İndirimleri Ne Zaman?

Şok market indirimleri tüm zincir marketlerde olduğu gibi haftalık olarak yapılmakta olup 7 günlük olarak yayınlanmaktadır.

Şok Okul Ürünleri

Okula dönüş ürünleri önümüzdeki haftadan itibaren tüm şok marketlerde sizde en yakın şok marketi ziyaret ederek uygun fiyata kaliteli kırtasiye ürünlerine göz atabilir ve satın alabilirsiniz.

Şok Kaçta Açılıyor?

Şok market sabah 09:00 ile akşam 21:00 arasında hizmet vermektedir.

Cepte Şok En Az Kaç TL

Cepteşok uygulaması üzerinden minimum siparişinizin 150TL olması gerekmektedir.

Konumunuza En Yakın Marketlere Göz Atın:

En Yakın Bim Mağazaları
En Yakın A101 Mağazaları
En Yakın Şok Mağazaları
En Yakın Carrefoursa Mağazaları
Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 1 Average: 5]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.