Pet Oteli Fiyatları 2024 (Kedi ve Köpek Oteli Fiyatları) - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

Pet Oteli Fiyatları 2024 (Kedi ve Köpek Oteli Fiyatları)

Pet Oteli Fiyatları 2024 (Kedi ve Köpek Oteli Fiyatları)

Pet oteli diğer bir adı ile kedi ve köpek otelleri insanların seyahatleri esnasında evcil dostlarına kısa veya uzun süreli vadelerde bakım ve ihtiyaçlarını giderdileri genel bakım alanlarına verilen isimdir. Peki pet oteli fiyatları 2024 yılında ne kadar olacak? Merak ediyorsanız bu yazımız tamda size göre diyebiliriz.

Kedi Oteli Fiyatları

İstanbul kedi oteli fiyatları 2023 yılında günlük 150TL ile 300TL arasında değişiklik gösterirken 2024 yılında ise çoğu pet kedi oteli firma sahipleri fiyatlarını 250-400TL aralığında belirledi. Bu fiyatlar pet otelinin bulunduğu semte ve verilen hizmete göre değişmekte olup 2024 yılında oralama kedi oteli ücretinin 300TL olduğunu söyleyebiliriz.

Köpek Oteli Fiyatları

2024 Yılında köpek otellerinin bir çoğu fiyatlarını 350-500TL aralığında belirledi. Bu fiyat bandı otelin içeriği ve bulunduğu konuma göre değişiklik göstermekle birlikte kafes sistemi ile bakım yapan köpek otellerinde fiyatların daha uygun olduğunu söyleyebiliriz.

Evcil Hayvan Oteli Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tatil veya iş seyahatine çıkacaksınız fakat evcil dostunuza bakabilecek kimse yok ve bir pet oteli arayışına girdiyseniz pet oteli seçimi yaparken nelere dikkat edilmeli? pet oteli seçiminizi yaparken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Bunlardan ilki kediniz veya köpeğinizin kalacağı ortam kafes ortamı mı? Bir odamı yoksa bir bahçe içerisinde mi? En önemli maddelerden bir tanesi istisnasız bu diye biliriz. Kimi kedi oteli kedi bakımı esnasında kafes sistemi kullanmakta ve kediniz siz seyahatteyken küçücük bir kafes içerisinde bakılmakta kimi kedi otelinde ise her kedinin kendi türleri ile ve kendi anlaşabildiği diğer kedi arkadaşları ile özgürce dolaşabildikleri ortamlar bulunmaktadır. Burada seçim yaparken mutlaka seyahat sürenizi göz önünde bulundurarak olabildiğince özgürce dolaşabildikleri ve kendilerini evlerinde hissedebilecekleri bir ortamda konaklayabilecekleri bir pet oteli seçmenizi öneririz.

Pet Oteli Kabul Şartları Nelerdir?

Pet otellerinin genel olarak kabul şartları pet otelinde kalacak olan evcil hayvanınızın aşılarının tam ve aşı karnesinin mutlaka yanında olması gerekmektedir. Bunun yanı sıra diğer evcil hayvanlara bulabilecek bir hastalığının olmaması ve eğer devamlı olarak kullanmış olduğu bir ilaç var ise bunu evcil hayvan bakıcılarına bildirilmesi ve ilacın temini istenmektedir.

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 2 Average: 5]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.