Antalya Kaş Gezilecek Yerler - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

Antalya Kaş Gezilecek Yerler

Antalya Kaş Gezilecek Yerler

Kaş’ın beş tane beldesi, kırk sekiz tane de şirin köyü bulunur. Antalya’nın küçük tatil beldelerinden biridir. Masmavi suları ve yemyeşil doğası ile yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olur. Bu yazımızda ise Antalya Kaş gezilecek yerler sizler için listelendi.

Akçagerme Plajı

Kaş’a üç kilometrelik uzaklıkta olan plaj, iki yüz metre uzunluğundadır ve mavi bayrak sahibidir. Altın Plaj ismiyle de anılır. Temiz olması ve kusursuz görünümü ile turistlerin favori destinasyonlarından biridir. Denizi çok derin olmadığından, çocuklu aileler için de çok uygundur.

Hidayet Koyu

Antalya Kaş gezilecek yerler arasında bulunan Hidayet Koyu, ilçe merkezine üç kilometre uzaklıktadır. Koyun adı, daha evvel burada yaşayan Hidayet isimli bir adamdan gelmektedir. Zeytin ağaçlarının yer aldığı koyun çevresi sakin bir atmosfer sunar. Temiz ve berrak denizi ile iyi bir deniz deneyimini teşvik eder.

Kaş Belediyesi Halk Plajı

Temiz ve geniş bir plajdır. Burada hem kum hem de çim yer alır. Dilediğiniz alanda güneşlenmenize izin verir. Masmavi sularında yüzmek, herkes için muazzam bir deneyim olarak dikkat çeker. Etrafında çok sayıda kafe ve restoran bulunur.

Büyük Çakıl Plajı

Antalya Kaş gezilecek yerler söz konusu olduğunda öne çıkar. Kaş’ın merkezine son derece yakındır. Üç tarafı ağaçlar ile kaplıdır. Mavi ve yeşilin uyumunu gözlemleyebileceğiniz bir yerdir. Diğer birçok koya göre daha sessiz ve sakindir. Bu nedenle iyi bir dinlenme etkinliği vadeder.

İnceboğaz Plajı

Adalar manzarası sunar. Yüzmek ve manzaranın tadını çıkarmak için çok uygun bir yerdir. Burada etkileyici fotoğraflar da çekebilirsiniz. Açık ve kapalı olmak üzere iki tane plajı vardır. Her ikisinde de şemsiye ve şezlonglar bulunur. Denizinin biraz dalgalı olduğunu söyleyebiliriz.

Kaputaj Plajı

Her sene yaz aylarında turistlerin ilgi odağı yerlerden biridir. Kaş ilçesinin popüler plajları arasında konumlanır. Buranın en önemli özelliği ise kanyonun ağzında olmasıdır. Turkuaz rengi suları ve etkileyici kumlarıyla görenleri adeta büyüler.

Patara Plajı

Antalya Kaş gezilecek yerler listenize mutlaka eklemeniz gereken bir yerdir. Uzunca bir kumsalı, turkuaz rengindeki deniziyle, tatilinizi etkileyici kılar.

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 1 Average: 5]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.