Eskişehirde Mutlaka Gidilmesi Gereken Yerler - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

Blog

Eskişehirde Mutlaka Gidilmesi Gereken Yerler

Merhabalar bu yazımda sizlere Eskişehirde güncel sosyal hayattan bahsedeceğim.

Öncelikle Eskişehir gerek doğal güzellikleriyle gerek sosyal mekanlarıyla ve kendine özgü yaşantısıyla yaşanılası bir şehir. Sizlere kendi önerilerim ve Eskişehir insanının da çokça tercih ettiği güzelliklerden bahsetmek istiyorum

Doğa yürüyüşü, Sabah sporları veya arkadaşlarınızla beraber Porsuk çayına karşı karşı oturup temiz hava ve muhabbet eşliğinde kaliteli vakit geçirebileceğiniz yer olan Kanlıkavak parkından biraz söz edelim. Şehir merkezine yakın sayılabilecek bir konumda olup konumu araştırıldığında kolayca bulunabilecek bir yerde bulunmakta, ulaşımı çok kolay ve insanı tempolu ve sıkıcı hayattan bir nebze alıp kendi dünyasında size bir nebze kendinizle veya çevrenizle yalnız kalabilme imkanı sağlayan bir park kesinlikle gitmenizi öneririm.

Biraz da rakımlı ve yüksek bir yerde kalan Şelaleparktan söz edelim. Yine merkezi sayılabilecek bir konumda olup oturup etrafınızda baktığınızda tüm Eskişehir’ i görebileceğiniz bir yer.Yine eşsiz doğası ve temiz havasıyla kesinlikle gidilmesi gereken bir alan.

Eskişehir millet bahçesine de değinmesek olmaz. Kocaman bir yer altı otoparkıyla ulaşım imkanı açısından büyük bir kolaylık sağlıyor çünkü kendisi Şehitlik bölgesinde. Çarşının arkasında kalan ve merkezi açıdan önemli denebilecek bir alanda ve gerçekten gidilmeye, yürüyerek birkaç tur atmaya değeceğini düşündüğüm bir bölge.

Eskişehir yerli insanı ve şehir dışından gelen öğrencisiyle gerçekten çok barışık bir mekan ve günümüz ekonomik şartlarında bile bir nebze daha iyi denebilecek bir şekilde.Eğer seçiminiz doğa veya benzeri şekillerde değilse Eskişehir’ i Eskişehir yapan Barlar sokağına değinmesek olmaz.Her mekan birbirinden güzel denebilir ve yine arkadaşlarınız veya sevdiklerinizle gerek alkollü gerek alkolsüz içecek tercihleriyle vakit geçirebileceğiniz bolca mekan mevcut.

Gezmek ve dolaşmak tercihimiz ise Adalar bölgesi civarında turlamalısınız porsuk çayının eşsiz manzarası ve isteğe bağlı sal – tekne turlarıyla sizin için ileriye dönük güzel hatıralar barındırabilir, etrafında birkaç hediyelik eşya dükkanı ve eşsiz manzarayı gören kafelerden birisine oturup çayınızı keyifle yudumlayabilirsiniz.

Doktorlar caddesi ise güzel bir tramvay manzarasını canlandıran bir bölgeden geçiyor. Çevresinde bolca dükkan ve birbirinden güzel mekanlar mevcut konum olarak da adalar bölgesine zaten çok yakın.

 Üniversite caddesi daha çok üniversite öğrencilerinin tercih ettikleri mekanları barındıran bir cadde haraketli ve güzel bir aurası var.

Alışveriş vesaire için bölgedeki en güzel avmlerden olan içerisinde çokça markayı barındıran Espark veya Espark’ a nazaran daha küçük olan Kanatlı avmyi de es geçmemenizi öneririm.

Okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.