En İyi Tatil Yerleri - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

En İyi Tatil Yerleri

En İyi Tatil Yerleri

Türkiye 3 tarafı denizlerle çevrili deniz, kum ve yöresel lezzetleri ile yaz ve kış tatili severlerin sıklıkla tercik ettiği tatil yerlerinden bir tanesidir. Dünyanın en güzel bölgelerinden bir tanesinde yer alan ülkemize yaz ve kış tatili için yıl içerisinde milyonlarca turist gelmektedir. Peki yerli ve misafir turistler için ülkemizdeki en iyi tatil yerleri neresi? diye düşünüyorsanız bu yazımız tamda size göre diyebiliriz. Yaz tatili için ülkemizi tercih ediyorsanız Eylül ayını tercih etmenizi öneririz. Eylül ayında özellikle havaların ısınması ile birlikte ailenizle veya sevdiklerinizle güzel bir tatil yapabilirsiniz.

Yaz tatili için ülkemizde Akdeniz ve Ege bölgelerinde bulunan koyları tercih etmenizi önerebiliriz. Son dönemlerde turistik faaliyetlerin artması ile birlikte marmara bölgesi ve karadeniz bölgesinede göz atabilirsiniz.

En İyi Denize Sahip Şehirler

1.Fethiye

Fethiye,Muğla Türkiyede deniz tatili denildiğinde ilk akıllara gelen yerlerde listenin en başında almaktadır. Gerek koyları ile gerekse gezilecek yerleri ile sizlere muhteşem bir yaz tatili yaşatacak bölgelerden bir tanesidir.

Fethiye’de Mutlaka Görülmesi Gereken 3 Yer

  • Ölüdeniz
  • Kelebekler Vadisi
  • Çalış Plajı

2.Antalya

Anralya Olimpos, kumluca ilçesinde yer almaktadır. Kentin adını taşımakta olan antik kent içerisinde yer alan Beydağları milli parkı mutlaka ziyaret etmenizi öneririzi. Denizi ve koyları ile meşhur olan Antalya da çakıl taşları ile kaplı olimpos plajının eşsiz güzelliği ile birlikte aileniz ve sevdiklerinizle birlikte denizin tadını çıkartabilirsiniz.

3.İzmir

İzmirde tatil denildiğinde ilk akıllara şüphesiz Çeşme ilçesi gelmektedir. Kumsalları ile meşhur olan ilçede sevdiklerinizle birlikte denizin ve plajın tadını çıkartabilirsiniz. Plajları geneli ince kumlardan oluşmakta olup sıcak suya sahiptir.

İzmirin En Güzel Plajları

  • Çiflikköy Plajı
  • Pırlanta Plajı
  • Kocakarı Plajı
  • Dalyan Plajı
  • Tekke Plajı

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 1 Average: 5]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.