Sevgililer Günü İçin İstanbul’da Gidilebilecek Yerler - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

Sevgililer Günü İçin İstanbul’da Gidilebilecek Yerler

Sevgililer Günü İçin İstanbul’da Gidilebilecek Yerler

14 Şubat sevgililer günü her yıl mutlu çiftlerin birbirlerine olan sevgilerini hatırlamaları ve sevgilerini tazelemeleri için kutlanan en özel günlerden bir tanesidir. Sevgililer gününde kimiz zaman çiftler sakin bir ortamda yemek yemeği tercih ederken kimi zaman ise eğlenceyi doruklarına kadar yaşamak için eğlence mekanlarını tercih etmektedirler. Fakat 14 Şubat  sevgililer gününde mekanların büyük çoğunluğu  dolu olacağı için 14 Şubat sevgililer günü için plan yapacak olan çiftler şimdiden gidecekleri yerleri araştırmaya başladılar. Sevgililer gününde romantik bir gün geçirebilmeniz için sizler için hazırladığımız mekan önerilerine göz atabilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Gününde Gidilecek 3 Mekan Önerisi

Sevgililer gününde sevdiğinizi mutlu etmek için ona romantik ve unutamayacağı bir sürpriz hazırlamak istiyorsanız ilk olarak gideceğiniz mekanı seçmeniz gerekmektedir.Ardından birlikte vakit geçireceğiniz masada sevgilinize süprizler yapmak isterseniz bunun organizasyonunu yapmanız gerekmtekdir. Mekan bulmanızda size yardımcı olması adına tercih edilen mekanları sizin için listeledik. J

Hood Moda

Hood Moda İstanbul Kadıköy ilçesinde bulunmaktadır. Sevgilinizle veyahut eşinizle birlikte 14 Şubat günü güzel bir gün geçirmek için tercih edebilirsiniz. Mekan manzarası, dekorları ve bulunduğu konum bakımından moda denizi manzarası ile hoş vakit geçirebileceğiniz bir ortam sağlamaktadır.

Güzel bir manzarayı yakalamak için güneş batımına yakın vakitlerde rezervasyon yaptımanızı önerebiliriz. Güneşin eşsiz kızıl rengi ile birlikte denizin maviliğinin buluşması ile ortaya çıkan manzarayı sevgiliniz ile izleyebilir ve keyifli bir vakit geçirebilirsiniz.

Hood Moda Bilgileri:

Adres: Cağferağa Mah. Albay Faik Sözdener Cad. No:31 Kat:12

İstanbul/Kadıköy

Rezervasyon: 0216 542 5355

Salvatore Çengelköy

Sevgililer gününü özel bir gün yapan ve günün gisişatını etkileyen en önemli nokta restorantlardır. Sevgilinizle veyahut eşinizle her zaman ziyaret etmediğiniz restorantlara sevgililer gününde kaçamak yapabilir ve sevgilinizle güzen bir vakit geçirebilirsiniz.  Salvarote çengeköy’de tam da bu noktada imdadınıza yetişiyor diyebiliriz. Zengin ve lezzetli menüsü ile misafirlerini 14 şubat sevgililer gününde rezervasyon ile hizmet veriyor.

Adres: Kuleli caddesi. 45/1 Çengelköy/istanbul

Rezervasyon: 0216 422 5703

Agoraa Meyhanesi

Agora meyhanesi farklılıklardan hoşlanan çiftler için tam aradıkları bir lokasyon diyebiliriz. 100 Yıllık hizmet geçmişi ile geçmişin izlerini içinde barındıran angora meyhanesi yaşanmışlık taşıyan yapısı ve mimarisi ile hizmet vermektedir. Hoş doğal ve konsept bir mekanda sevgilinizle birlikte14 Şubat sevgililer gününü kutlamak istiyorsanız agora meyhanesini tercih edebilirsiniz.

Adres :

Mürsepaşa cad. Ayvansaray mahallesi no:2 Fatih / İstanbul

Rezervasyon:

0212 631 2136

Kız Kulesi Restaurant

Kız kulesi şüphesiz Üsküdarın en ve İstanbul’un en bilindik simgelerinden bir tanesidir. 14 Şubat sevgililer gününde sevgilinizle veyahut eşinizle denizin ortasında romantik bir yemek yemek istiyorsanız kız kulesi restaurantı tercih edebilirsiniz. (Şu anda restorasyon yapılmatadır.)

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.