Şok Market İndirimleri - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

Şok Market İndirimleri

Şok aktüel nedir?

Şok aktüel, şok market tarafından haftalık olarak hazırlanmakta olan her hafta güncellenen bir alışveriş indirim kataloğudur. Şok market aktüel kataloğundan haftalık olarak sadece o haftaya özel şok market indirim ve kampanyalı ürünlerine göz atabilirsiniz. Şok market kataloğuna göz atmak için tıklayın.

Şok market aktüel kataloğu ne kadar süre ile geçerlidir?

Şok market aktüel ürün katalogları her hafta güncellenmektedir. Fakat bazı ürünler fırsat ürünleri olduğundan ürünün geliş tarihi şok market tarafından satışı uzun süreli veyahut kısa süreli olarak yer almaktadır. Bu nedenle alacağınız ürünü tükenmeden alabilmeniz için şok aktüel kataloğunu takip etmenizi öneririz. Şok aktüel ürünler kataloğunda yer alan ürünler genellikle 5-7 gün stok durumuna göre satışta kalmaktadır.

Şok market aktüel ürünleri nelerdir?

Aktüel indirimler genellikle elektronik ve temel gıda ürünlerinde yapılmaktadır. Şok market aktüel ürünleri ise genellikle aşağıdaki kategorilerdedir;

  • Züccaciye
  • Elektronik
  • Mutfak Ürünleri
  • Kırtasiye Ürünleri
  • Temel Gıda (Sıvı yağ, un vb.)

Şok market kaçta açılıyor?

Şok market Türkiye genelinde her gün sabah 10:00’da açılmaktadır.

Şok market kaçta kapanıyor?

Şok market Türkiye genelinde her gün akşam 20:00’da kapanmaktadır.

Bu Hafta Şok Markette Hangi Ürünlerde İndirim Var? 

Pandeminin hayatımıza girmesi ile birlikte hayatımza giren eknomik zorluklarla birlikte, en yakın şok nerede? En uygun ürünler hangi markette? gibi aramalar arama motorları üzerinde yapılmaktadır. Bu hafta şok markette hangi indirim var? sende merak ediyorsan aşağıdaki şok market kataloglarına göz atabilirsiniz.

 

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.