En Yakın Bakkal Nerede? - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

Blog

En Yakın Bakkal Nerede?

5/5

En Yakın Bakkal & En Yakın Market Alışverişini Nerede Yapabilirim?

Ev ve ofis alışverişi için market yada bakkallardan kilolarca ağırlıkta poşetler taşımak çoğu kişi için zor gelmektedir. Her ne kadar market ve bakkal alışveriş uygulamaları çıksada çoğu kişi görerek (birebir) alışverişi tercih etmektedir. Hal böyle oluncada ev veyahut işyerlerine en yakın bakkal, en yakın market nerede ise o market veya bakkalları tercih etmektedirler peki konumunuza en yakın market nerede? Yada en yakın bakkal nerede? düşündünüz mü adresrehberin.com ile bu sorunuza hızlıca yanıt alabilirsiniz. Bakkal & market ilanları sayfamızı ziyaret ederek konumunuza en yakın marketi veyahut bakkalı hızlıca bulabilir ve alışverişlerinizi kilometrelerce uzaklıktaki market yada bakkaldan yapmak yerine size en yakın bakkal yada marketten yapabilirsiniz.

En Yakın Bim Mağazaları
En Yakın A101 Mağazaları
En Yakın Şok Mağazaları
En Yakın Carrefoursa Mağazaları

En Yakın Zincir Marketi Nasıl Bulabilirim?

Konumunuza en yakın a101, en yakın bim ya da en yakın şok marketi arıyorsanız doğru adrestesiniz diyebiliriz.Zincir marketler hemen hemen artık her mahallede hatta her sokakta bulunmaktadır en yakın a101, en yakın şok yada en yakın bim kategorilerimizi ziyaret ederek konumunuza en yakın zincir marketi kolay ve pratik şekilde bulabilir ve alışverişinizi yapabilirsiniz.

Yemek Kartı Nedir? Yemek Kartları İle Alışveriş Yapılıyor Mu?

Yemek kartları genellikle büyük şirketler tarafından çalışanların günlük öğle yemeği ihtiyaçları için verilmektedir. Günümüzde ortalama günlük yemek ücreti 100TL-200TL arasında değişiklik gösterebilmektedir. Bu ücret şirketten şirkte değişeceği gibi çalışan bulunmuş olduğu makam/ mevkiye görede değişebilmektedir.

Ticket, Sodexo, Setcard ve multinet gibi yemek kartlarınız iler market alışverişlerinizi rahatlıkla yapabilirisiniz. Fakat yemek kartları ile alışveriş her markette geçmemektedir. Ticket geçen marketler, Sodexo geçen marketler,setcard geçen marketler, ve multinet geçen marketler için en yakın market ve en yakın bakkal kategorimizi ziyaret ederek size en yakın yemek kartı geçen marketi ya da bakkalı hızlı ve kolay şekilde bulabilirsiniz.

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 4 Average: 5]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.