En iyi Polisiye Filmler, Gizem, Suç ve Dedektif Filmleri ! - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

En iyi Polisiye Filmler, Gizem, Suç ve Dedektif Filmleri !

.Biz bu yazımızda sizler için  soluksuz izleyebileceğiniz cinayet soruşturması temelli polisiye filmleri derledik.

Seven (Yedi)

Seri cinayetler işleyen bir katilin peşine düşen iki polisin hikayesinin anlatıldığı Yedi’de Brad Pitt, Morgan Freeman, Gywneth Paltrow başrolleri paylaşıyorlar.Film; bir seri katil, katilin öldürdüğü 7 ölümcül günahı işleyen kurbanlar ve zamana karşı yarışan iki deneyimli polisin etrafında geçiyor.Katil 7 ölümcül günahı işleyen kurbanları kendi yöntemleri ile öldürmektedir.Bu günahlar ise; kibir, açgözlülük, şehvet düşkünlüğü, kıskançlık, oburluk,yıkıcılık ve tembelliktir.Yedi içinde muhteşem sahneler barındırıyor.Dedektiflerimiz katili yakalayabilecekler midir?

Doğu Ekspresinde Cinayet ( Murder on the Orient Express )

Agatha Christi hayranıysanız bu film tam size göre. Zira Agatha “Murder on the Orient Express” Christie’nin yazdığı polisiye romandan sinemaya uyarlanmıştır.1930’lu yıllarda Paris ve İstanbul arasında sefer yapan ünlü bir ekspres vardı; Şark Ekspresi! 1930’lu yıllarda bu ekspreste yolculuk yapan ünlü bir milyoner ölü bulunuyor. Üstelik trende bir de dünyaca ünlü dedektif Hercule Poirot var. Herkeste bir tedirginlik hali mevcutken bir de tren kara saplanıyor. “Bu kadar şanssızlık olur mu yahu?” dediğinizi duyar gibiyiz. Bu şanssızlık aslında dedektife cinayeti çözmesi için ekstra zaman sağlıyor. Peki sizce dedektif cinayeti çözebilecek mi? Asıl katili öğrendiğinizde çok şaşıracaksınız.

Trendeki Kız (The Girl on the Train)

Her şeyden bıkmış, kendisini alkole vermiş, üstüne bir de işsizlikle boğuşan bir kadın düşünün. Düşünmek bile size “yeter” dedirtti, biliyoruz. Kahramanımız tam olarak bunu yaşıyor. Bunu yaşarken de trene binen ve kendisine göre kusursuz görünen çiftleri inceliyor. Sonra bir gün bir kadın cinayete kurban gidiyor. En iyi polisiye filmleri listemizin üç numarasında serüven bundan sonra başlıyor.Hadi bakalım ne olacak ?

Ölüm Günün Kutlu Olsun (Happy Death Day)

Biz de en başta tıpkı sizin gibi “ böyle isim mi olur?” demiştik. Filmin içeriğini öğrendikten sonra ismin ne kadar uyumlu olduğunu fark ettik. Filmdeki kahramanımız, sıradan bir üniversite hayatı yaşayan öğrenci. Ancak bir gün maskeli bir katil tarafından öldürülüyor. İlginç olan kısım ise sonra her gün aynı sabaha uyanmaya başlıyor ve tekrar tekrar öldürülüyor. Ta ki katilini bulana kadar. Peki sizce katil kim?

Küçük Bir Rica ( A Simple Favor ) 

Hepimizin Sırları var ! En yakın arkadaşınız bir gün ortadan kaybolsa ne yapardınız hiç düşündünüz mü? İşte filmdeki kahramanımız Stephanie tam olarak bunu yaşıyor. Arkadaşı Emily bir gün oğlunu okuldan almasını rica ederek ortadan kayboluyor. Stephanie ise arkadaşını bulmak için araştırmalara başlıyor. Sonra buluyor da. Filmin ilgi çekici kısmı ise bundan sonra kendisini belli ediyor.

Umarız sizler için hazırladığımız gizem dolu polisiye filmler listemiz ile güzel zaman geçirirsiniz.Şimdiden keyifli seyirler !


Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.