En iyi Komedi Filmleri Listesi - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

En iyi Komedi Filmleri Listesi

Hem gülmenin ve kahkaha atmanın ömrü uzattığı bilimsel çalışmalarla da kanıtlanmış durumda.Hadi o zaman sizi bol kahkahaya boğacak, eğlendirecek ve mutlu zaman geçirmenizi sağlayacak komedi filmleri listemize birlikte bakalım! İşte En çok beğenilen komedi filmleri listesi…

The Wedding Rinder (Çılgın Düğün)
 
Kahkaha tufanına hazır olun! Filmimizin kahramanı Doug Harris, evlenmek üzere olan bir damattır. Damat aslında oldukça sevimlidir. Ancak sosyal anlamda son derece çekingendir. Bu sebeple pek de arkadaşı yoktur. Haliyle düğününde sağdıçlık yapacak kimse de yoktur. Doug ise bu sebeple kendisi için sahte sağdıç arayışına girer. İşte bütün komedi buradan başlar. Peki sonra neler olacaktır ? Buyurun komedi tufanına !

Er  İst Wieder da ( Bak kim döndü ? )

21. yy.’da Adolf Hitler’i düşünebiliyor musunuz? Aslında kendinizi pek de yormanıza gerek yok. Çünkü bu filmde Hitler insanların cep telefonlarına tutsak olduğu, birbirlerini pek de takmadığı dünyada yaşıyor. Bu sebeple işi pek de kolay değil.

GORA

En iyi komedi filmleri listesinde bir yerli yapım; G.O.R.A! “Uzaylılar tarafından kaçırıldım. Evet, tarafından!” bir neslin karşı tarafın ne dediğini merak ederek büyümesine sebep olan o replik, G.O.R.A filminden. Film, uzaylılar tarafından kaçırılan Arif’in serüvenini ve kısa bir süre sonra kahraman olmasını konu alıyor. Ancak gerek filmde geçen sahneler, gerek üzerine düşünülmüş detaylar, gerekse de replikler izleyenleri adeta kahkahaya boğuyor. Daha sonra bu filmin devamı olan AROG’u da mutlaka izlemelisiniz.Unutmadan filmin senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığını da hatırlatalım.

Dr. Strangelove (Dr. Garipaşk )

Listede biraz eskiye 1964 yılına gidiyoruz. Düşünün, dünyayı yok edebilecek bir bomba var. Bu bombanın anahtarı ise bir aptalı elinde.Sizce neler yaşanırdı? İşte filmde tam olarak bunlar yer alıyor. Üstelik son derece esprili bir anlatımla.Bununla birlikte filmde siyasi taşlamaları,savaşın ne kadar anlamsız olduğuna yönelik esprileri fark edebiliyorsunuz.Yani bu film siyasi komedi filmi tarzında ele alınmış bir eser.

Booksmart (Ezberci İnekler)

En iyi komedi filmleri listesinin bir diğer ilgi çekici ismi; Booksmart! Liseden mezun olmanın arifesinde iki genç arkadaş, farkındalık yaşar. Yaşıtlarının gerisinde olduklarını, daha az çalışarak daha fazla eğlenmeleri gerektiğini düşünen bu iki genç kız eğlence arayışına girer. Ancak dört yıllık eğlenceyi bir geceye sığdırmaya çalışmaları, bir komedi silsilesini beraberinde getirir.

 
Şimdiden iyi eğlenceler diliyoruz !
 


Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.