Ayşe Kulin'in yeni kitabı tanıtıldı ! - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

Blog

Ayşe Kulin’in yeni kitabı tanıtıldı !

Çakır Bağcılık’da D&R ev sahipliğinde düzenlenen Edebiyat Sohbetleri buluşmasında, Ayşe Kulin yeni kitabı “Doğdum. Kızdım”’ kitabını yazma sürecindeki deneyimlerini paylaştı. 

“Ömrümü eserlerime adadım”

Ayşe Kulin, Çakır Bağcılık’da D&R ev sahipliğinde düzenlenen davette; “Her insan kendi öz yeteneği ile doğuyor. Bence şans, kişinin kendi istediği şeyleri elde etme durumudur. Yani yetenek ve yeteri kadar istek yoksa şans işe yaramaz. Ben kendi yeteneğimin keşfedilmesi için çok mücadele ettim. Doğru anı bekledim. Neyse ki boşuna beklememişim. Yazdıklarım okunduğunda, insanlar kitaplarımda kendilerinden bir parça bulduğunda ve yıllar geçse de okunmaya devam ediyorsa bu bir yazar olarak mutluluk kaynağı.” sözlerini söyledi.

“Hayalim gerçekleşti”

“Hayatım boyunca yazar olmayı hayal ettim. Bu hayalim gerçekleşti. Ekmek paramı, bana en çok keyif veren işten çıkarabilmem ise, beklentilerimin dışındaydı. Yazar olmaya çalıştığım yıllarda, yazarlık para kazandırmaz, meslek olarak görülmezdi. Dördüncü kitabım Aylin’den beri, başka hiçbir işte çalışmadan, hayatımı kitaplarımla döndürebiliyorum. Bunun için şükrediyorum.”

Kitap hakkında:

Adı: Aylin, Sevdalinka, Köprü, Nefes Nefese gibi romanlarıyla milyonlarca okur tarafından çok sevilen Ayşe Kulin, öyküleriyle açıkhava’da! Kulin, kadına şiddete, yoksulluğa, sınıf farklarına, kapalı topluma edebiyatın olanaklarıyla bakmaya çağırıyor. Ayşe Kulin’in iyi bilinen yalın, sinematografik tarzıyla dokunmuş bu metinler, bir yazarın kendi ülkesine sorumlu bakışının ürünleri.


Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.