En iyi bilim kurgu belgeselleri Listesi - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

En iyi bilim kurgu belgeselleri Listesi

En İyi 5 Bilim Kurgu Belgeseli Listesi

Bilim, geçmişe geleceğe ışık tutmamızı sağlayan bir alan. Bu sebeple birçok kişinin ilgi odağı olarak görülüyor. Belgeseller ise film tadındaki yapılarıyla izlerken öğrenmeyi mümkün kılıyor. Ancak bunun için bilgilerin, teknik unsurların yeterli olması gerekiyor. Bunlar bir araya geldiğinde ise “en iyi bilim belgeselleri” listemizdeki 5 değerli yapıt ortaya çıkıyor. İşte sizler için özel olarak derlenmiş en iyi bilim belgeselleri!

Planet Earth 1 ve 2 ( Yeryüzü 1 ve Yeryüzü 2 )

Mini dizilerle karşınızdayız! Özellikle Planet Earth 1 (Yeryüzü) en yüksek maliyetli belgesel olarak görülüyor. Öyle ki, Emmy Ödülüne de layık görülüyor. Her iki belgesel de doğaya, çeşitli habitatlarda yaşamlarını süren vahşi canlılara ışık tutuyor.

Cosmos: A Spacetime Odyssey

Biliyoruz, uzayı en az siz de bizim kadar merak ediyorsunuz. Peki doğa yasalarını, uzayı keşfetmeye ne dersiniz? Cevabınız “Evet” ise zaman koordinatlarını birlikte öğrenmeye hazır olun!

Our Planet (Gezegenimiz) 2019

Henüz yakın zamanda çekilen ve çekildiği ilk andan itibaren büyük etkiler yaratan Gezegenimiz isimli belgesel, dünyanın dört bir yanını keşfetmemizi sağlıyor. Habitat çeşitliliği ile ilgili detaylarını anlatan belgesel kah çölün kavurucu sıcağında kah da kutupların dondurucu soğuğunda keşfedilmeyi beklenen noktalara ulaşmamızı sağlıyor.

Blue Planet ( Mavi Gezegen )

En iyi bilim belgeselleri listemizin 4. Numarası denizleri, okyanusları keşfetmemizi sağlıyor. Sizin de ilginizi yalnızca ufak bir kısmı keşfedilmiş olan okyanuslar, denizler fazlasıyla çekmiyor mu? O halde tarihe adını adeta altın harflerle yazdıran bu belgeseli izleme listenize mutlaka almalı ve nadir görülen sıra dışı yaratıkları keşfetmelisiniz.

The Planets ( Gezegenler )

Dünyayla ilgili yeterince araştırma yapıp diğer gezegenlere mi merak sardınız? O halde bu belgesel tam da size göre! Gezegenlerle ilgili neredeyse hiç dile getirilmemiş noktaları dile getiren, sıra dışı bilgiler edinmenizi sağlayan bu belgesellerle, uzayı hiç olmadığı kadar yakından inceleyebilirsiniz.

Keyfli seyirler …


Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.