Hakkari seyahat ve gezi rehberi ! - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

Hakkari seyahat ve gezi rehberi !

Can Günay youtube kanalında yayınlanan videoda; Kaval Şelalesi, Zap suyunun yanı başında yer alan Çukurca ilçesi, Hakkari’nin önemli tarihi yapılarından biri olan Meydan Medresesi, doğa severlerin yeni rotası olan dört mevsimin bir arada yaşandığı Bercelen Yaylası gibi önemli turistik ikonlara geniş yer veriliyor.
 
Deneyimli tur rehberi Can Günay; Hakkari’nin doğasını, tarihini, güvenlik önlemlerini, yeme-içme kültürünü ve daha birçok merak edileni seyahat severler için deneyimliyor ve yaptığı röportajları youtube kanalında paylaşıyor.Kısa bir süre önce yayınlanan bu özel video, Hakkari’nin tanıtımı için de büyük önem arz ediyor.

 
Muhteşem doğası, zengin kültürü ve misafirperver insanları ile Hakkari, bölgeyi ziyaret ederek eşsiz bir seyahat deneyimi yaşamak isteyen seyahat severleri bekliyor.

Keyifli bir Hakkari deneyimi yaşamak ve bu muhteşem güzellikleri keşfetmek için Profesyonel Tur Rehberi Can Günay’ın  turlarına katılabilirsiniz.


Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.