En çok tercih edilen yurt dışı turları listesi - Adresrehberin.com
Responsive Menu
Add more content here...
Responsive Menu
Add more content here...

En çok tercih edilen yurt dışı turları listesi

Fransa-İspanya Turları
Yurt dışı turu denilince akla gelen ilk ülkeler Fransa ve İspanya olur hep. Gerek tarihi gerekse muazzam şehir yapısı ve lezzetleri ile misafirlerine adeta ziyafet sunar.

Bir yanda aşkın ve şarabın merkezi Fransa, diğer yanda dansın ve eğlencenin gözbebeği İspanya. Fransa’da şarap tadımı yapmak, Eyfel Kulesi gibi ünlü yapıları gezmek, İspanya’da dans etmek, ülkeye özgü lezzetleri tatmak istemez misiniz? O halde bu tur tam size göre! Fransa’da kahvenizi yudumlarken müziğin tadını çıkarabilir, tarihi opera binalarını gezebilir veya dünyaca ünlü Eyfel Kulesi’ne çıkıp şehrin muazzam manzarasında kendinizi kaybedebilirsiniz.

İspanya’ya geçtiğinizde ise dans etmeye hazır olun! Çünkü bu ülkede herkes dansçı, her sokakta müzik ve dans var. Salvador Dali, Picasso, Gaudi ve Eduardo Chillida gibi sanatçılara ilham veren İspanya, hem köklü tarihi hem hareketli hayatı hem de eşsiz tabiatı ile sizlere kucak açıyor adeta. Sizleri Barcelona, Madrid, Cordoba gibi şehirlerine davet ediyor. Fransa-İspanya turunda gezmeye ve eğlenceye hazır olun!

Balkanlar Turu
Son zamanlarda oldukça ünlenen yurt dışı turlarından biri de Balkanlar Turu demek mümkün. Bizim ülkemizden bile birçok kişi Balkanları turlamak, Balkanların havasını almak için sıraya girmiş durumda. Turda Atatürk’ün doğduğu şehri Selanik’i görebilir, dilerseniz Osmanlıların izlerine şahitlik edebilirsiniz. Taş sokakları, taş binaları, hanları, camileri, köprüleri, tren istasyonlarını, kiliseleri ziyaret edebilir, ardından Dubrovnik’te ünlü Mostar Köprüsü’nü görebilir, Karadağ’da Balkanlar’ın hareketli gece hayatına karışabilirsiniz.

Yunan Adaları Turu
Masmavi suları ve etkileyici doğasıyla Yunan adaları en çok tercih edilen yerler arasında. Muazzam günbatımı manzaraları, dar ve beyaz sokakları, kimi zaman sakin kimi zaman hareketli yapısı ile ziyaretçilerine müthiş bir tatil deneyimi sunuyor.

Santorini, Mykonos, Girit, Korfu, Hydra, Kefalonia gibi adalar, hem güneşin hem denizin hem de kültürel bir gezinin en güzel halini temsil ediyor. Cennet gibi doğa, kültürel hazine, uzun süren bir keyif arıyorsanız Yunan adaları turu tam size göre!


Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Adresrehberin.com

Bu ilan adresrehberin.com editörleri tarafından ücretsiz olarak listelenmiş olup ilanı sahiplenmek,bildirmek vb. tüm işlemler için lütfen destek@adresrehberin.com mail adresi üzerinden iletişime geçin.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.