Adresrehberin.com Kullanıcılarından En İyi Mekân Tavsiyeleri 🌟

Yoğun çalışmalarınızın ardından kendinizi veya sevdiklerinizi ödüllendirmek isteyebilirsiniz. Kimi zaman bir hediye ile kimi zamansa sevdiklerinizle beraber hoş bir sohbet eşliğinde yiyeceğiniz lezzetli bir yemekle kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Bu yazımızda da sizlere kendinizi ödüllendirebileceğiniz ve aynı zamanda damak zevkinizi nirvanaya taşıyabilecek sitemiz kullanıcıların sıklıkla arattıkları en iyi mekân tavsiyelerini sizler için hazırladık. Size en yakın lokanta veya size en yakın restoran nerede diye düşünmeyin hemen lokanta & restoran kategorimizi ziyaret edin ve konumunuza en yakın restoran ve lokantayı kolayca bulun! 

Fast Food Zincirleri ve Popüler Restoranlar 

Deniz Manzarasıyla Et Keyfi: Nusret Galataport 

Eti pişirmesi ve tuzlaması ile birlikte büyük bir ün kazanan ve dünya genelinde şubeleşmesi ve internet üzerindeki dikkat çekici et videoları ile de sosyal medya fenomeni haline gelen Nusret Gökçek’in Galataport’da bulunan şubesi özellikle avm ile birlikte boğaz manzaralı bir yemek yemek isteyenlerin uğrak noktalarından bir tanesi halinde gelmiştir. 

Nusret Galataport Fiyatları Nasıl? 

Nusret markası genel olarak lüks segment bir et restoranı olduğundan fiyatları diğer et restoranlarına nazaran bir tık ortalamanın üstünde yer almaktadır. Nusret Galataport fiyatları ortalama olarak aşağıdaki şekildedir. 

Biftek çeşitleri ve steakler : 1000₺’den başlayıp seçim yapacağınız et türüne ve gramına göre değişiklik göstermektedir. 

Burger çeşitleri: menü olarak veya tekil olarak fiyatlandırılmakta olup ortalama fiyatları 400₺ ile 600₺ arasında fiyatlandırılmaktadır. 

Salta,patates ve soğan halkası gibi yan ürünlerin fiyatları 200₺ ile 400₺ arasında fiyatlandırılmakta olup bazı yan ürünler menü içerisinde de satılmaktadır. 

Tatlı çeşitleri: 200₺ ile 300₺ arasında fiyatlandırılmakta olup bazı menüler içerisinde fiyata dahil olarak da servis edilmektedir. 

Nusret Galataport Rezervasyon Nasıl Oluşturulur? 

Nusret Galataport şubesine rezervasyon yaptırmak için (0212) 877 34 03 numradan iletişime geçerek Nusret Galataport şubesine rezervasyon yapabilirsiniz. 

Nusret Galataport Menüsüne Nasıl Ulaşabilirim? 

Nusret Galataport şubesine qr.finedinemenu.com link üzerinden yapabilirsiniz. 

Nusret Galataport Nerede? 

Mebusan caddesi, kılıçali paşa mahallesi 102/8 Beyoğlu/istanbul adresinden ulaşım sağlayabilirsiniz. 

Göz Kamaştıran Et Ziyafeti: Çınaraltı Ocakbaşı 

Son zamanlarda oldukça popüler hale gelen “her masada bir ocakbaşı” trendinin ünlü duraklarından biri olan Çınaraltı Mangalbaşı, beş yıldır Altıntepe’de hizmet veriyor. Restoranın yanından geçerken, nefis kokuların etkisiyle kendinizi içeride, ocakbaşı masasında, “kendin pişir kendin ye” konseptinin tam ortasında bulmanız kaçınılmaz. Müşteriler artık bu geleneği iyice kavramış; içeri girer girmez etlerini tarttırıp satın alıyorlar. Yanında ise bolca soğan, biber ve domates de servis ediliyor. 

Çınaraltı Ocakbaşı Fiyatları Nasıl? 

Çınaraltı Ocakbaşın’da Fiyatlar seçeğiniz et seçeneğine göre değişiklik gösterebilmektedir. Biz 2 pirzola 4 köfte 2 bonfile et 4 şiş kanat için toplam 2 Kg et için 4000₺ gibi bir rakam ödedik.  

Çınaraltı Ocakbaşına Rezervasyon Nasıl Oluşturulur? 

Çınaraltı ocakbaşına rezervasyon yaptırmak için 0535 334 44 44 numradan iletişime geçerek Çınaraltı ocakbaşına rezervasyon yapabilirsiniz. 

Çınaraltı Ocakbaşı Menüsüne Nasıl Ulaşabilirim? 

Çınaraltı ocakbaşına https://cinaraltimangalbasi.com/index.php/menu/#1670566704050-da583599-52f2 link üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Add a Comment

Your email address will not be published.

Tüm Kategoriler

İşletmenizi Binlerce Kişiye Tanıtın!

Hemen İlan Verin ve Müşteri Kitlenizi Büyütün!